Med fantastiske Kilden Teater- og Konserthus som lokasjon, varme smil i hopetall, og ikke minst, vennskap og kjærlighet, holdt vinterkulden seg heldigvis unna bildene våre. 

Veronica og Martin sitt bryllup skulle vise seg å havne på en av vinterens sure og iskalde dager. Med fantastiske Kilden Teater- og Konserthus som lokasjon, varme smil i hopetall, og ikke minst, vennskap og kjærlighet, holdt vinterkulden seg heldigvis unna bildene våre. 

Det er en spesiell dag. Sykepleier, Veronica skal si ja til sin kjære Martin – piloten fra Sandefjord. Begge kjent for å være svært omsorgsfulle medmennesker og “den ultimate venn” av sine nærmeste, familie og kollegaer. Det er ikke vanskelig å få dette gjennom på bildene, selv om den stive vinden fra havet står inn mot konserthuset. Planen om å ta bilder på flere lokasjoner blir byttet mot et litt bredere spekter av inne og utebilder på dette stedet.

Paret ønsker de tradisjonelle “first look”- bildene, der brudgommen skal se bruden for første gang. Som ventet, skuffet ikke Veronica. Bildene viser både nervøsitet, en god porsjon forelskelse og betatthet og ikke minst, spenningen som er knyttet til denne delen av dagen. Lettelsen når det er over og man har sett hverandre, og at det er godkjent, selvfølgelig.

Med seg har de Siri og Stian. Gode venner, som sørger for champagne, god stemning og varme i form av pledd og jakker underveis. Etter fotograferingen er det deilig å sette seg inn på et lunt spisested og la pulsen synke før vielsen starter om et par timer.