Personvernerklæring

Fotografene Storm Leth forstår at personvernet ditt er viktig for deg og at du bryr deg om hvordan dine personlige data benyttes. Vi respekterer og verdsetter personvernet til alle som besøker denne nettsiden, stormleth.no (“Vårt nettsted”) og vil kun samle inn og bruke personlige data på måter som er beskrevet her, og på en måte som er i samsvar med Våre forpliktelser og Dine rettigheter under loven.

Vennligst les denne personvernerklæringen nøye og sørg for at du forstår det. Hvis du ikke godtar denne personvernerklæringen, må du slutte å bruke Vårt nettsted umiddelbart.

1. Definisjoner og tolkning

I denne personvernerklæringen skal følgende begreper ha følgende betydninger:

“Personlige data” betyr alle data som angår en identifiserbar person som direkte eller indirekte kan identifiseres fra disse dataene. I dette tilfellet betyr det personlige data du gir til oss via Vårt nettsted. Denne definisjonen skal, hvis det er aktuelt, inkludere definisjonene gitt i Personvernforordningen (GDPR).Forordning om beskyttelse av individer ved behandling av personopplysninger og om fri flyt av slike opplysninger.

“Vi/Oss/Vårt/Våre” betyr Fotografene Storm Leth (FSL), registrert som easyCompany AS org.nr.: 922567654.

2. Informasjon om Oss

Fotografene Storm Leth er en del av aksjeselskapet easyCompany AS. Fotografene Storm Leth er den delen av selskapet som utelukkende leverer bryllupsfotografering. Forøvrig levere easyCompany AS konsulenttjenester og produksjon innen markedsføring. Opplysninger som hentes på under merkevaren Fotografene Storm Leth vil ikke bli brukt av annen virksomhet easyCompany måtte drive med.

Databeskyttelsesansvarlig er Jakob Storm Leth, og kan kontaktes via e-post på hei@stormleth.no, telefon på (0047) 47 24 74 19 eller pr. post på Kullerødsvingen 23, 3239 SANDEFJORD.

3. Hva dekker denne personvernerklæringen?

Denne personvernerklæringen gjelder kun bruk på Vårt nettsted samt bruk av våre tjenester. Erklæring omfatter både førstegangsbesøkende, nye og eksisterende kunder. Vårt nettsted kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at Vi ikke har kontroll over hvordan dataene dine samles inn, lagres eller brukes av andre nettsteder. Vi anbefaler derfor å sette seg inn i personvernerklæringen for det aktuelle nettstedet.

4. Dine rettigheter

Som besøkende har du følgende rettigheter under GDPR, som denne personvernerklæringen og vår bruk av personopplysninger har blitt utformet for å opprettholde:

  • Retten til å bli informert om Vår samling og bruk av personopplysninger;
  • Retten til tilgang til personopplysninger Vi holder om deg (se avsnitt 12);
  • Rett til rettelse dersom personopplysninger som Vi oppbevarer om deg, er unøyaktige eller ufullstendige (ta kontakt med oss ​​ved hjelp av detaljene i avsnitt 13);
  • Rett til å bli glemt – det vil si retten til å be oss om å slette personlige opplysninger Vi holder om deg (Vi holder kun dine personlige opplysninger i begrenset tid, som forklart i seksjon 6, men hvis du vil at Vi skal slette det før, vennligst kontakt oss ved hjelp av detaljene i avsnitt 13);
  • Retten til å begrense (dvs. forhindre) behandling av dine personlige data;
  • Retten til dataportabilitet (å få en kopi av dine personlige data til gjenbruk med en annen tjeneste eller organisasjon);
  • Retten til å protestere mot oss ved å bruke dine personlige data til spesielle formål;
  • Rettigheter med hensyn til automatisert beslutningstaking og profilering.
  • Hvis du har noen grunn til å klage om Vår bruk av dine personlige data, vennligst kontakt oss ved hjelp av detaljene som er gitt i avsnitt 13, og Vi vil gjøre Vårt beste for å løse problemet for deg. Hvis Vi ikke kan hjelpe, har du også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet
  • For ytterligere informasjon om dine rettigheter, vennligst ta kontakt med Datatilsynet.

5. Hvilke data samler Vi inn?

Vi samler inn data ved bruk av kontaktskjemaet på www.stormleth.no/kontakt. Utover Din henvendelse ber vi om følgende personlige og ikke-personlige data.

  • Fornavn og etternavn
  • Kontaktinformasjon som e-postadresser og telefonnumre
  • Informasjon om bryllupsdato

6. Hvordan bruker Vi dataene dine?

  • Leverer Våre produkter og / eller tjenester til deg (vær oppmerksom på at Vi krever dine personlige data for å inngå en kontrakt med deg)
  • Tilpasse og skreddersy Våre produkter og / eller tjenester for deg
  • Svare på e-post fra deg.
  • Sende deg e-postmeldinger

7. Hvor lenge oppbevarer vi dataen?

Alle personopplysninger behandles og oppbevares sikkert, ikke lenger enn det er nødvendig enn det Vi mener er nødvendig for å kunne levere et godt produkt. Vi vil til enhver tid overholde Våre forpliktelser og sikre dine rettigheter i henhold til Personvernforordningen (GDPR). For mer informasjon om sikkerhet.

8. Hvordan og hvor lagrer vi dataene dine?

For å behandle dataen du sender til oss vi kontaktskjema på nettstedet, benytter vi oss av Gravity Formssom oppbevarer og videresender eposten videre til hei@stormleth.nosom er hostet hos www.one.com. Disse instansene er det kun Vi som har tilgang til. Hvis du ønsker at din henvendelse skal slettes, vennligst send en e-post til hei@stormleth.no

Fotografering under bryllup

For brudepar og bryllupsgjester

Ifølge Personvernforordningen kan et bilde defineres som en personopplysning. Og skal også behandles deretter. Når det gjelder fotografering av brudepar og bryllupsgjester operer vi ut ifra det GDPR omtaler som “Legitime interesser.” Fotografering av bryllupsgjester, selv om det anses som en form for behandling av personopplysninger, er nødvendig for Fotografens legitime interesser som en fotograferingsvirksomhet. Det være seg; gjester/personer som kommer med på bilder tatt for å dokumentere en hendelse; gjester/personer som blir fotografert alene eller i en gruppe i forbindelse med bryllupet.

Vi operere utifra «Legitime interesser» fordi det blir uforholdsmessig for Oss å hente inn tillatelse samt informere hver enkelt gjest om personvernerklæringen. Det er ingen tvil om at en slik prosess ville begrenset Våre muligheter til å utføre jobben Vi er satt til. Brudeparet er derfor ansvarlig for å henvise sine gjester til å lese denne personvernerklæringen før arrangementet. Vi anbefaler også gjester / brudepar å kontakte Oss på forhånd dersom Vi skal ta spesielle henysn rundt behandlingen av deres personopplysninger, nemlig å bli fotografert.

Trekk / angre samtykket

Enhver som blir fotografert av Fotografen, enten et brudepar eller en gjest, enten i fortid eller nåtid, kan trekke samtykke til et fotografi de er på. Dette gjøres ved å kontakte Fotografen og angi bildet i henvendelsen. Fotografen vil i henhold til forespørselen da fjerne bildet eller delen av bilde personen syntes på, fra nettside, blogg, sosiale medier eller lignende og utskrifter utført av Fotografen innen 30 dager etter forespørsel.

Bruk av bilder

Fotografen kan bruke bildene til å markedsføre Fotografen på Fotografen sin nettside og blogg, på sosiale medier (Instagram, Facebook e.l.), på bryllupsblogger, på bryllupsfotograf-relaterte nettsteder, i reklame, brosjyrer, tidsskriftartikler og annet slikt materiale, forutsatt at bildene brukes lovlig og uten skade på Fotografens Kunde/Kunder. Rettighetene til personer fotografert i disse bildene er beskyttet av Fotografen som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Epost-markedsføring

For kunder som signerer kontrakt hos oss kan Kundens e-postadresse legges til i en postliste som benyttes til å sende nyhetsbrev som vi vurdere som aktuelle og interessante for målgruppen. Det kan være informasjon med nyttighetsverdi frem mot et bryllup eller tilbud og tjenester etter et bryllup. Eposten vil ikke bli sendt videre til noen tredjepart. Du kan melde deg av en nyhetsbrevet når som helst. Enten ved å trykke på linken nederst i eposten eller kontakte Oss.

Webgalleri

Fotografen lager og leverer et webgalleri til hver klient som en del av de kontraktene som inngås. Webgalleri er levert og drives av en ekstern leverandør Pixieset. Pixieset sin personvernerklæring finner du her: https://pixieset.com/privacy/

For å komme inn på et webgalleri må du oppgi personlig data (e-postadresse) og et passord. Dine personlige data (e-postadresse) vil bli lagret i Pixieset sitt system og vil bli brukt, i et begrenset omfang, til å kommunisere med deg om sine tjenester, sende epost om transaksjoner på kontoen din, tekniske meldinger og om nye funksjoner. Du kan endre meldingsinnstillingene i kontoen din, eller kontakte Pixieset når som helst.

Bare Fotografen vil ha tilgang til dine personlige data (e-postadresse) lagret på Pixiesets system på via av Fotografen webgalleri. Det vil bare bli brukt som beskrevet ovenfor og vil ikke bli brukt til andre markedsføringsformål og vil ikke bli overført til noen tredjepart. Pixiesets sin kundeservice har tilgang til dine personlige data (e-postadresse), men vil aldri få tilgang til eller dele disse dataene på annen måte enn på forespørsel fra Fotografen.

Hvis du ønsker at din personlige data (e-postadresse) skal slettes fra Pixieset, vennligst send en e-post til hei@stormleth.no.

Data-/Filhåndtering

Vi bruker et kundebehandlingssystem levert AgileCRM for å lagre kontaktinformasjonen som er samlet inn på www.stormleth.no. Disse dataene brukes kun for å bli kontaktet av Oss i forhold til din forespørsel.

Hvis du/dere bestemmer deg for å bestille/benytte deg av Våres tjenester, vil dere underskrive en kontrakt som vil bli oppbevart i AgileCRM, samt epostkonto. Disse er det kun Vi som har tilgang til.

Kundens originale bilder lagres trygt hos Fotografens passordbeskyttede kontor på en passordbeskyttet iMac og sikkerhetskopieres til to eksterne harddisker samt en ekstra kopi i skyen på GDPR-kompatible BackBlaze.

© 2018 Fotografene Storm Leth / Bryllupsfotografer stasjoner i Vestfold

Informasjonskapsler | Personvernerklæring