Ektepar, fotografer og foreldre

28. november 2015 stod vi der. Litt skjelvne og ukomfortable med hele situasjonen kanskje, men sikre i vår sak var vi. Vi skulle si ja til vår beste venn og forplikte oss til hverandre for alltid. To år etter kom deilige Alvin Storm og snudde vår lille verden på hodet med sin deilige latter, myke hud og herlige energi.

Karen og Jakob Storm er ektepar, foreldre og fotografer. Vi holder til i Sandefjord, men tar bilder på hele Øst- og Sørlandet. Å jobbe sammen som bryllupsfotografer startet vi med i 2016, noe som ble stor suksess allerede første sommeren. Det viser seg å være en fordel å kunne levere et bredt spekter av både oppstilte bilder og stemningsbilder fra en dag mange legger ned mye tid og penger i å forberede. Med hver våre kvaliteter og fordelen det er å være kvinne og mann, blir fotograferingen variert, effektiv, og komfortabel for både brud og brudgom.

På dagen vår i 2015 var det viktig for oss å være omgitt av gode venner og ha en avslappet stemning. Vi var derfor ekstra glade for at Jakob sine to kamerater tok seg av bryllupsbildene. Dagen ble personlig og preget av humor og feststemning.  – En atmosfære og opplevelse vi nå er opptatt av å videreføre til de brudeparene vi får lov til å jobbe med!

Karen Storm

«Karens formidlingsevne er helt spesiell. I et bilde får hun frem utrykket og stemningen slik den var der og da. Hun ser de små, men viktige situasjonene som var med å formet dagen. Hun er en kunstner. Bildene blir rett og slett magiske. Ja, jeg er stolt.»

– Jakob Storm

 

Jakob Storm

«Jakob har lengst farstid som bryllupsfotograf og har derfor mye av regien under fotograferingen. Han er en erfaren håndverker, trygg på det han kan. Hans erfaring bidrar til en bekymringsløs fotoshoot med fantastiske bilder. Trygg på seg selv, hyggelig og dyktig. Egenskaper jeg elsker og beundrer. Er glad jeg både får lov til å være gift og jobbe sammen med Jakob.

– Karen Storm

 

Si hei!

Vår stil kombinerer det stemningsfulle og fotojournalistiske med de friske og kunstneriske portrettene. Det er deres dag og den skal nytes. Vårt mål er å gå så stille i dørene som mulig, samtidig som vi fanger de beste og viktigste øyeblikkene fra dagen.

© 2018 Fotografene Storm Leth / Bryllupsfotografer stasjoner i Vestfold

Informasjonskapsler | Personvernerklæring