Spørsmål & svar

Hvilken stil har dere?

Vår stil kombinerer det stemningsfulle og fotojournalistiske med de friske og kunstneriske portrettene. Det er deres dag og den skal nytes. Vårt mål er å gå så stille i dørene som mulig, samtidig som vi fanger de beste og viktigste øyeblikkene fra dagen.

Kan vi dele bildene på sosiale medier?

Selvfølgelig! Vi sender med en egen mappe for publisering på web. Disse er vannmerket, vi ber om det blir respektert. Dere må også gjerne tagge oss på Instagram @foto.stormleth eller Facebook /foto.storm.eth.

Hvor mye redigerer dere bildene?

Vi korrigerer farger og lys slik at vi får frem den riktig stemningen. Dersom det er ønskelig med retusjering som å ta bort elementer, rense hud og detaljer etc., gjør vi dette etter avtalt pris. Se eksempler på dette her. 

Hvordan betaler vi?

25% i reservesjonsgebyr betales ved bestilling (refunderes ikke). Resterende beløp blir fakturert én uke før bryllupet. Vi kan også tilby avtale med en enkel nedbetalingsplan.

Må vi dekke deres reiseutgifter?

Bryllup med reisetid under én time fra Sandefjord og Oslo er inkludert i prisen. Utover dette beregnes 4kr pr. km.

Må vi bestille album og print gjennom dere?

Vi anbefaler å gjør dette gjennom oss. Vi bruker spesialiserte leverandører som leverer av beste kvalitet. Dette er imidlertid ikke noe dere er bundet til å gjøre. Men vær oppmerksom på at billig tilbydere av print kan forringe bildekvaliteten. Vi kan derfor ikke garantere for kvaliteten på print bestillt utenom oss.

Blir det billigere som vi bare bruker én av dere som fotograf?

Vi gjør i utgangspunktet bryllup sammen. Dersom annet er ønskelig, vil prisen forbli den samme.

Hva om dere blir syke?

Sykdom kan inntreffe alle, også oss. Dersom én av oss blir syke vil det kun bli én fotograf som kommer. Fordi vårt konsept er to stk. fotografer vil vi trekke fra 15% av totalsummen. Når det er sagt, har vi aldri måtte avlyse en fotografering.

Har dere andre fotografer å anbefale dersom dere allerede har booket vår dato?

Ja, vi har et nettverk av dyktige fotografer som vi med trygghet kan henvende dere videre til.

© 2018 Fotografene Storm Leth / Bryllupsfotografer stasjoner i Vestfold

Informasjonskapsler | Personvernerklæring