Gratulerer!

Dere har nå startet en spennende planlegging mot den store dagen deres. At dere i denne prosessen vurderer oss som bryllupsfotografer, er selvfølgelig kjempestas for oss!

 

Kjærlighet, vennskap, familie og ikke minst uforglemmelige øyeblikk og en upåklagelig stemning. Bryllupsdagen går så fort! Unike bilder fra dagen blir en tidskapsel som bevarer disse umistelige øyeblikkene for ettertiden. For oss er fotograferingen mer enn bare en enda “vanlig” arbeidsdag. Vi ønsker at dere skal se tilbake på en dag og fotografering som ble en opplevelse. Vi ser på bryllupsdagen deres som en helt unik og stor dag!

Masse lykke til videre med planleggingen. Ingen tvil om at dette blir et eventyr! Skål for kjærligheten, dere!

Hilsen Karen & Jakob

Hva kan dere forvente?

Forutsigbarhet er avgjørendefor at skuldrene kan senkes ien travel forberedelsestid. Før bryllupet spanderer vi en kaffe og går igjennom dagen steg forsteg. Vi kan også komme med innspill på alt ifra dekor til god DJ.

Kvalitet med særpreg. Over 70 bryllup er gjennomført, og flere blir det. Som alle andre fotografer, påberoper vi oss unike bilder. Vi skiller oss heldigvis ut og kan derfor tilby kvalitet med særpreg og en trygghet dere vil sette pris på når den store dagen er der.

© 2018 Fotografene Storm Leth / Bryllupsfotografer stasjoner i Vestfold

Informasjonskapsler | Personvernerklæring