Bryllupsfotografering

Vi ønsker at fotografering skal være mer enn noe du sjekker av listen i bryllupsplanleggingen. Kan vi bidra til at dere blir forelsket igjen hver gang dere ser tilbake på bildene fra dagen, er drømmen vår oppfylt.

Dere vil naturligvis få de formelle bildene med familien og detaljene. Sammen med dette ønsker vi også å hjelpe dere med å ta vare på mer enn kun de vel plasserte elementene i et oppstilt fotografi. La bildene hente dere tilbake til de ekte følelsene, til spenning, forelskelse, vennskap og latter. Dere må derfor regne med at vi også fanger de litt mer kaotiske, ekte, autentiske øyeblikkene – de dere er der for, og de dere mest sannsynlig vil huske best. Vi ønsker å fange de lattermilde, tøysete og kanskje også alvorlige sidene deres som gjør dere til det vakre paret dere er.

Når det er sagt, vil vi gjerne arbeide med dere! Det er virkelig en ære å kunne forevige den viktigste dagen i folks liv. Vi elsker å jobbe med par som er eventyrlystne, fullstendig forelsket og som ønsker at sitt bryllup blir fanget på en unik måte. Hvis du tror vi er de dere leter etter, så si hei!

– Karen & Jakob

Marthe og Bertil

Marthe og Bertil

Jakob tester at Arnare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac. Consectetur adipiscing elit. Vivamus auctor condimentum sem et gravida. Maecenas id enim pharetra, sollicitudin dui eget, blandit...

 

Hva kan dere forvente dere?

Kvalitet med særpreg. Over 70 bryllup er gjennomført, og flere blir det. Som alle andre fotografer, påberoper vi oss unike bilder. Vi skiller oss heldigvis ut og kan derfor tilby kvalitet med særpreg og en trygghet dere vil sette pris på når den store dagen er der.

Forutsigbarhet er avgjørendefor at skuldrene kan senkes ien travel forberedelsestid. Før bryllupet spanderer vi en kaffe og går igjennom dagen steg forsteg. Vi kan også komme med innspill på alt ifra dekor til god DJ.

Lynrask levering.
Allerede etter tre dager sender vi en sniktitt på noen utvalgte bilder.

Si hei!

© 2018 Fotografene Storm Leth / Bryllupsfotografer stasjoner i Vestfold

Informasjonskapsler | Personvernerklæring