Kunstneren & håndverkeren

Karen og Jakob Storm Leth

Karen og Jakob Storm er ektepar og fotografer. Vi holder til i Sandefjord, men tar bilder på hele Øst-og Sørlandet. Å jobbe sammen som bryllupsfotografer startet vi med i 2016, noe som ble stor suksess allerede første sommeren. Det viser seg å være en fordel å kunne levere et bredt spekter av både oppstilte bilder og stemningsbilder fra en dag mange legger ned mye tid og penger i å forberede. Med hver våre kvaliteter og fordelen det er å være kvinne og mann, blir fotograferingen variert, effektiv og komfortabel for både brud og brudgom.

28. november 2015 stod vi der. Litt skjelvne og ukomfortable med hele situasjonen kanskje, men sikre i vår sak var vi. Vi skulle si ja til vår beste venn og forplikte oss til hverandre for alltid.

På dagen vår var det viktig for oss å være omgitt av gode venner og ha en avslappet stemning. Vi var derfor ekstra glade for at Jakob sine to kamerater tok seg av bryllupsbildene. Vi lo og koste oss under fotograferingen og gjennom hele dagen. – En atmosfære og opplevelse vi nå er opptatt av å videreføre til de brudeparene vi får lov til å jobbe med!

 

«Karens formidlingsevne er helt spesiell. I et bilde får hun frem utrykket og stemningen slik den var der og da. Hun ser de små ”ubetydelige” situasjonene som var med å formet dagen. Hun er en kunstner. Bildene blir rett og slett magiske. Ja, jeg er stolt.»
– Jakob Storm Leth

«Jakob har lengst farstid som bryllupsfotograf og har derfor mye av regien under fotograferingen. Han er en erfaren håndverker, trygg på det han kan. Hans erfaring bidrar til en bekymringsløs fotoshoot med fantastiske bilder. Trygg på seg selv, hyggelig og dyktig. Egenskaper jeg elsker og beundrer. Er glad jeg både får lov til å være gift og jobbe sammen med Jakob.
– Karen Storm Leth

Vi elsker hverandre, jobben vår og ikke minst, lykkelige mennesker. Å ta del i et bryllup der to mennesker har bestemt seg for å dele resten av livet sammen, får vi aldri nok av.

Interesseret i pakker og priser?

Klikk på knappen under.

Se pakker og priser